100% Organic Products

Products with quality certificates

Delivery anywhere in Romania

Free for orders over 149 RON

100% Secure Payments

Online Payments with Eu Pllătesc

Customer support

Daily between 10.00-18.00

Organic Floral Waters

 

Aromatic Gifts

 

CERTIFIED QUALITY

?TESTIMONIALS

Florina L., 15.08.2020, Ilfov
Am comandat atat ape florale, cat si saruri de baie si trebuie sa recunosc ca sunt impresionata de calitatea acestora! Apa florala de Iasomie lasa pielea extrem de fina si matasoasa, iar cea de Tamaie a contribuit benefic la diminuarea cosurilor pentru baiatul meu, care este la pubertate si are un ten acneic.
Ana I., 02.08.2020, Bucuresti
Sarurile de baie sunt minunate! Au culori superbe, parfumul natural al uleiurilor esentiale este foarte placut si lasa pielea catifelata. Recomand pentru bai super relaxante!
Mihaela R., 25.10.2020, Bucuresti
Am avut plăcerea sa incerc Sinergiile Magice de la Recharge Center. Sunt minunate si le folosesc cu multa placere. Ambalajul lor este deosebit, au un miros special, extrem de placut si diferit fata de tot ce am incercat pana acum. Recomand cu incredere!
Marusa Z., 02.11.2020, Bucuresti
Am folosit si folosesc Sinergiile Magice de uleiuri esentiale de care sunt foarte incantata, mai ales de faptul ca sunt deja diluate si pregatite pentru a fi aplicate pe piele. Au un miros foarte placut si lasa pielea extrem de hidratata. Recomand!
Raluca C., 25.02.2021, Bucuresti
Dupa multe incercari de ape florale din comert, mi-a fost recomandata apa florala Neroli de la Recharge Center si va pot spune ca este altceva! Calitatea organica a produsului se simte imediat cum a fost aplicata pe piele, iar mirosul este sublim. Recomand cu incredere!
Loredana J., 05.06.2021, Bucuresti
La insistenta unei prietene am incercat Sinergia Magica BODY, care m-a ajutat foarte mult pentru durerile de cap pe care le am frecvent. Nu a fost nevoie sa folosesc o cantitate mare, ci doar cateva picaturi, iar ameliorarea s-a simtit imediat. Pot spune ca folosind aceasta sinergie, durerile de cap nu au mai fost atat de frecvente. Foarte eficient pentru migrene!
Nedelus A.. 12.06.2021, Bucuresti
Folosesc uleiurile organice de la Recharge Center de peste un an. Ma bucur enorm ca le-am descoperit, deoarece au adus o oaza de liniste in viata mea!
In urma folosiri uleiurilor, musculatura corpului meu nu mai este la fel de incordata, somnul profund pe care il aveam in copilarie a revenit, linistea din timpul zilei pe care nu o mai gaseam este la ea acasa, iar balonatul pe care il simteam dupa fiecare masa este doar o poveste.
Olteanu A., 07.08.2021, Bucuresti
Mi-am dorit sa imi regasesc echilibrul si linistea interioara, iar setul 7 Chakre de la Recharge Center a fost un real ajutor. Ma bucur enorm ca am ales sa il cumpar, caci sunt mult mai relaxata acum, iar mixul setului este fabulos.
Karolina Z., 12.01.2021, Dubai
I love the Essential oils blends from Recharge Center, my favorite is Love and i keep it with me all day, put me in such a good mood and the smell is incredible!
Diana P., 19.03.2021, Buzau
I discovered the floral waters from Recharge Center on the recommendation of a friend and I am very pleased with their quality, I use them after removing make-up and I can say that they smell wonderful and moisturize the skin intensely! I recommend for a beautiful and healthy skin!
Simona G., 12.03.2021, Buzau
Extraordinary products! Bath salts are my favorite, far superior to anything I've tried so far. Thanks for the work done ❤️
Mariana B., 27.06.2022, București
Uleiurile esențiale au o calitate deosebita, îți dai seama de acest lucru de la prima utilizare. Sarurile de baie sunt superioare fata de produse similare de pe piata - au un miros demential și sunt mai mari in volum.
27.06.2022, București
Elena T. , 11.09.2022, Brasov
Calitatea produselor a depășit Așteptările mele, cu adevarat produse de calitate certificata! Multumesc & recomand cu încredere.

11.09.2022, Brasov
Alexandru L., 11.08.2022, Ilfov
Foarte multumit de produsele comandate, miros minunat si se simt foarte hidratante pe piele! Recomamd cu incredere!

11.08.2022, Ilfov
Nicoleta D., 26.08.2022, Bacau
Pe lângă comanda am primit si un cadou. Multumesc !

26.08.2022, Bacau
Loredana C., 29.06.2022, București
Calitatea produselor este foarte bună, uleiurile esențiale miros minunat și lasa pielea hidratata intens, personal m-au ajutat foarte mult pentru diminuarea durerilor de cap și un somn liniștit. Recomand cu încredere!

Best Sellers