Shopping Cart

No products in the cart.

Haven't You Forgotten 
Something?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque eget tincidunt quam. Phasellus ultricies ultrices bibendum.

Aenean vitae porta nisl, nec feugiat neque. Maecenas luctus magna eu elit dapibus, a porttitor lacus euismod.

Abonează-te la newsletter și primești 10% discount la următoarea comandă

FREE shipping on orders over 149 Lei.

Abonează-te la newsletter și primești 10% discount la următoarea comandă

FREE shipping on orders over 149 Lei.

Sinergii Magice Organice

1.Rolul Sinergiilor Magice Organice

Conceptul blendurilor Sinergie Magică sunt amestecuri de uleiuri esențiale organice de calitate superioară, diluate cu ulei de baza vegetal organic de Germeni de Grau, pentru a fi direct aplicate pe piele, aflate intr-o armonie magică, atent selecționate in scopul de a contribui benefic la echilibrul armonios intre trup, minte si suflet , vitalitatea si imunitatea organismului precum si creșterea vibrației energetice a corpului uman.
Sinergiile Magice sunt probabil cel mai bun aliat pentru a stimula hormonii fericirii, sunt analgezicul natural, reduc stresul, măresc plăcerea și folosirea lor stimulează productia de endorfine.
Reprezinta un puternic adjuvant natural pentru ameliorarea durerilor fizice si psihice.

2.Ingrediente Folosite

Aceste sinergii de uleiuri esențiale organice sunt create din dragoste pentru oameni, fără compromisuri făcute in cadrul procesului care să altereze calitatea produsului.
Certified Quality
Sinergiile Magice conțin uleiuri esențiale organice, de calitate superioară si uleiul vegetal organic din Germeni de Grau, având certificate USFDA, WHO-GMP, ISO 9001:2015.

Logo Logo Logo Logo

3.Intrebari Frecvente

• Cum se folosesc Sinergiile Magice?
Se aplică direct pe piele, la nivelul încheieturilor mâinilor, pe tălpile picioarelor, unde se absoarbe foarte repede, datorită porilor mari de la acest nivel, sau local unde este nevoie. Recomandat a fi folosit in apa de baie, 4-5 picături pentru a crea o stare de relaxare intensa a sufletului.

• Se pot ingera?
A nu se ingera! Recharge Center nu recomanda consumul intern, ingestia de uleiuri esențiale.

• Se pot folosi in Vaporizator-difuzor?
Fiind sinergii diluate cu ulei vegetal nu recomandam a se utiliza în Vaporizator-difuzor.

• Pot aplica Sinergiile Magice direct pe piele fara a mai dilua cu un ulei vegetal?
Da puteti aplica in siguranta oricare din Sinergiile Magice direct pe piele, fiind diluate cu ulei vegetal organic de Germeni de Grau, dilutie 3% sau 1% (MOTHER & CHILD).

• Exista restrictii de varsta pentru folosirea Sinergiilor Magice?
Pentru aplicarea Sinergiilor cu dilutie 1%, a nu se folosi la copii sub varsta de 1 an
Pentru aplicarea Sinergiilor cu dilutie 3%, a nu se folosi la copii sub varsta de 7 ani;

• Uleiul din Germeni de Grau este fara gluten?
De obicei, atunci cand uleiul din germeni de grau este folosit, acesta a fost rafinat. Procesul de rafinare elimina, teoretic, toate proteinele din gluten si, prin urmare, ar face uleiul de germeni de grau sa nu aiba proteine de gluten dar este înca posibil ca acest produs sa contina o cantitate mica de gluten.

• Este uleiul din germeni de grau sigur pentru Celiaci?
Potrivit centrelor pentru celiaci din Statele Unite si Canada, uleiul de germeni de grau nu este un produs sigur pentru persoanele celiace. Este înca posibil ca acest produs sa contina o cantitate mica de gluten si credem ca orice cantitate de gluten este prea mare pentru o dieta fara gluten. De asemenea, este important sa amintim ca exista subseturi de persoane care sunt atat intoleranti la gluten, cat si alergici la grau. Acesti indivizi ar avea o reactie clara la orice produse care conține ulei de Germeni de Grau.