Shopping Cart

No products in the cart.

Haven't You Forgotten 
Something?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque eget tincidunt quam. Phasellus ultricies ultrices bibendum.

Aenean vitae porta nisl, nec feugiat neque. Maecenas luctus magna eu elit dapibus, a porttitor lacus euismod.

Abonează-te la newsletter și primești 10% discount la următoarea comandă

FREE shipping on orders over 149 Lei.

Abonează-te la newsletter și primești 10% discount la următoarea comandă

FREE shipping on orders over 149 Lei.

Odorizant Camera – YLANG YLANG & MANDARINA 200ml

111,00 lei

Acest top set de Odorizant de Uleiuri Esentiale Pure este livrat intr-un pachet elegant la un pret atractiv (care este mai mic decat alte marci echivalente fara a contine uleiuri esentiale).
Un frumos odorizant de camera premium de suprafata mare realizat din uleiuri esentiale pure, care va incanta simturile, mirosul este absorbit incet in betisoare si umple fiecare camera cu un miros aromat cu adevarat delicat.
Datorita sticlelor mari de 200 ml aroma poate dura pana la 12 saptamani.
Comandati astazi si bucurati-va de aventura voastra aromata!

Tara de origine: United Kingdom
Dimensiuni: 30x10x19 (cm), 5,7L, 0,044Kg/L

Out of stock

SECURE CHECKOUT
Share your love

Uleiurile pure din plante, ierburi și copaci au fost folosite pentru seducție, descantec si vindecare de mii de ani. Acum puteti dezlantui vechea magie si puterea uleiurilor aromate in casa dvs.
Acest frumos odorizant de camera premium contine doar uleiuri esentiale pure de YLANG YLANG & MANDARINA, iar baza este fabricata din ulei mineral pentru a va incanta si a va relaxa pe dvs., familia si prietenii.
Parfumul delicat se inmoaie incet in betisoare si umple orice camera cu un miros frumos si cu adevarat aromat. Parfumul poate dura pana la 12 saptamani.
Comandați astazi si bucurati-va de aventura voastra aromata!

Instructiuni de utilizare:
Scoateti ambalajul inainte de utilizare. Pur si simplu deschideti capacul, scoateti dopul si puneti betele indoneziene in gatul recipientului. Alternativ, dupa ce betele au fost inmuiate in ulei pentru o perioada de timp, intorceti-le si reintroduceti-le in recipientul de sticla cu celalalt capat imbibat in ulei. Acest lucru va realiza o eliberare mai rapida a parfumului.

Atentionari:
Evitati contactul cu ochii. A nu se lasa la indemana copiilor si a animalelor. Utilizati numai asa cum este indicat. Aveti grija cand puneti pe suprafete vopsite sau lustruite. A se pastra departe de caldura, flacari si surse de caldura. Spalati-va pe maini dupa utilizare.

Materiale/Ingrediente:
Uleiuri esentiale pure de Ylang Ylang & Mandarina, dipropilenglicol, stuf, sticla, cutie cadou

Brand

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Odorizant Camera – YLANG YLANG & MANDARINA 200ml”