Bomba de baie naturala MUSETEL & MIERE cu un miros minunat datorita uleiurilor esentiale care vor face baia relaxanta si terapeutica, o adevarata experienta de SPA la tine acasa.
De asemenea adaosul suplimentar de uleiuri esentiale, este exact ce trebuie pentru oricine cauta o experienta de baie naturala de inalta calitate, care arata si miroase grozav.
Aceasta gama de Saruri de Baie Naturale este creata pentru a va oferi experienta de baie terapeutica pe care o veti adora si folosi din ce in ce mai mult.
De asemenea, au o mare valoare, fiecare bucata cantareste 200 de grame si contin uleiuri esentiale pentru a le face mai fine pe piele.
Fiecare bila de baie superba are un amestec de acid citric si bicarbonat de sodiu pentru a face apa mai hidratanta.
Uleiurile esentiale cu parfumuri uimitoare va vor face pielea hidratata sa miroasa grozav.
Lasa-le sa cada in baie pentru a face bule parfumate hidratante , minunate pentru cadouri la orice ocazie si distractive in general.

Mod de utilizare: Umple cada cu apa calda, plaseaza bila de baie in apa si asteapta pana cand se dizolva complet. Bucura-te de baie si, la final, clateste pielea cu apa calduta..

INGREDIENTE:
Bicarbonat de Sodiu, Acid Citric, Apa,Parfum, Ulei Esential de Musetel Roman (Chamaemelum Nobile), Coloranti Alimentari, CI 47005.

10 alte produse in aceeasi categorie: