Setul Essentials este compus din:
- set de 2 blend-uri de uleiuri esentiale organice BODY & SOUL
- set de 2 blend-uri de uleiuri esentiale organice  IMMUNITY & DETOX

- apa florala organica MENTA
- apa florala organica ARBORE DE CEAI
- 8 saruri de baie naturale cu unt de Shea si arome de fructe.

PRECAUTII:

Blend-urile de uleiuri esentiale organice Sinergiie Magica a nu se folosi la copii sub varsta de 7 ani; A nu se folosi de catre femei insarcinate, sau care alapteaza; A nu se folosi inainte de expunerea la soare; A se evita contactul cu ochii; A nu se lasa la indemana copiilor; A nu se utiliza intern;A nu se utiliza de către persoanele alergice la grâu. A nu se utiliza de către persoanele Celiace;

Pentru identificarea unor eventuale alergii, se recomanda pentru prima data aplicarea pe pielea din zona cotului; In cazul in care apar iritatii, se recomanda incetarea aplicarii pe piele.

 OBSERVATII:

Sinergiile Magice a se pastra sub 25℃, in locuri intunecate si racoroase, ferit de umezeala și lumina. A se agita inainte de folosire.
Acest produs nu este un medicament. Daca aveti sau suspectati ca aveti probleme de sanatate adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

KIT3

No customer reviews for the moment.

Write your review

ESSENTIALS - Ingrijire Corp Premium

Setul Essentials reprezinta esentialul necesar de produse aromaterapeutice pentru ingrijirea sufletului, a corpului si a tenului.
Kitul este compus din 2 set-uri de uleiuri esentiale organice BODY & SOUL si setul de uleiuri esentiale organice IMMUNITY & DETOX, 2 ape florale organice MENTA & ARBORE DE CEAI si 8 saruri de baie naturale cu unt de Shea si arome de fructe.
Va puteti bucura de beneficiile terapeutice ale minunatelor ingrediente ale acestui kit sau il puteti oferi cadou persoanelor apropiate la orice ocazie, astfel veti contribui la fericirea si linistea sufleteasca a celor dragi.

Calitate Certificata
Setul ESSENTIALS contine uleiuri esentiale organice si apa florala organica de calitate superioara, avand certificate ORGANIC USFDA, WHO-GMP, ISO 9001:2015.Logo Logo Logo Logo

Write your review

16 alte produse in aceeasi categorie: