Setul este compus din:

- setul 7 Chakre Uleiuri Esențiale Organice, conține 7 blenduri de uleiuri esentiale organice care contribuie la restabilirea echilibrului specific fiecarei chakre si asigurandu-ne ca mentinem Chakrele, aceste centre energetice in echilibru, ne poate influenta in mod pozitiv starea de spirit, putem sa ne manifestam mai usor intelepciunea, claritatea, dragostea, puterea, compasiunea,, echilibrul emoțional si sa traim o viata mai frumoasa.

- Betisoare Parfumate 7 Chakre din tamaie de inalta calitate, au fost realizate cu atentie pentru a surprinde esenta vechilor invataturi vedice hinduse.

- 1 cutie cu 7 Lumanari Magice Ezoterice 7 Chakre, fiecare mesaj a acestor lumanari magice corespunde unei chakre sau unei puteri ezoterice, pot fi folosite ca acompaniament în timpul meditatei, yoga, dar si in timpul ritualurilor spirituale.

- Sarurile de Baie in Sticlute sunt modalitatea perfecta de a adauga o nota de lux oricarei rutine spa. Aceste sticlute sunt pre-umplute cu amestecuri pregatite cu grija de saruri bogate in minerale, uleiuri esentiale si alte ingrediente naturale pentru a ajuta la relaxarea, calmarea si intinerirea corpului si a mintii.

SBO

No customer reviews for the moment.

Write your review

7 Chakre SPIRITUAL - Cadou Aromat Premium

Daca esti o persoana spirituala, acesta este cadoul perfect pentru tine si cei dragi tie!

Setul SPIRITUAL este o combinație de produse menite sa-ti armonizeze emotiile, starea de spirit, si sa-ti reincarce chakrele cu energia pozitiva necesara pentru încrederea in sine.

Calitate Certificata
Kit-ul 7CHAKRE contine uleiuri esentiale organice, de calitate superioara, avand certificate ORGANIC USFDA, WHO-GMP, ISO 9001:2015.


Logo Logo Logo Logo

Write your review

16 alte produse in aceeasi categorie: