Termeni si conditii 1. Definitii: 1.1 S.C Recharge Center S.R.L - Societatea Comerciala S.C Recharge Center S.R.L, organizata in baza legii romane, avand CUI RO 43768259 si Nr. Reg. Comertului J40/3006/19.02.2021. Capital social: 200 RON  Adresa: Sos. Colentina nr. 4, Sector 2, Bucuresti, Romania

. 1.2 Site - Domeniul uleiuriesentialeorganice.ro & rechargecenter.ro

1.3 Continut are urmatoarea definitie:

• Toate informatiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;

• Continutul oricarui e-mail trimis utilizatorilor sau clientilor sai de catre S.C Recharge Center S.R.L prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

• Orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al S.C Recharge Center S.R.L utilizatorului sau clientului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;

• Informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de S.C Recharge Center S.R.L intr-o anumita perioada;

• Informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care S.C Recharge Center S.R.L are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;

• Date referitoare la S.C Recharge Center S.R.L sau alte date privilegiate ale acesteia.

1.4. Serviciu - serviciul de comert condus exclusiv pe portiunile public disponibile al site-ului, in sensul acordarii posibilitatii clientului sa contracteze produse folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand alte mijloace de comunicare la distanta (i.e. telefonic).

1.5 Cont - ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur client accesul la zone restrictionate ale site-ului prin care se face accesul la service.

1.6. Client - orice persoana fizica peste 16 ani sau persoana juridica de drept public sau privat care obtine acces la Continut, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre S.c. Recharge Center (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre S.C. Recharge Center S.R.L. si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui Cont.

1.7 Cumparator - orice persoana fizica peste 16 ani sau persoana juridica de drept public sau privat care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

1.8. Utilizator - orice persoana fizica sau reprezentant al unei persoane juridice care acceseaza site-ul cu sau fara intentia de a-si crea cont sau de a deveni client.

1.9. Document - prezentele Termeni si Conditii 1.10. Contract la distanta - conform definitiei contractul de furnizare de produse incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta;

1.11. Newsletter/Alerta - mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre uleiuriesentialeorganice.ro intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea S.C. Recharge Center S.R.L cu referire la informatiile continute de acesta.

1.12. Tranzactie - incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs de catre S.C. Recharge Center S.R.L catre Client, indiferent de modalitatea de livrare.

2. General:

2.1. Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare ai siteului/continutului/serviciului de catre Client.

2.2 Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, continutului/serviciului, implica aderarea membrului sau clientului la prezentele termeni si conditii in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate.

2.3. Accesul la serviciu se face exclusiv prin accesarea site-ului public disponibil www.uleiuriesentialeorganice.ro.

2.4. Prin folosirea site-ului/continutului/servicului, Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse site-ului/continutului/serviciului S.C. Recharge Center S.R.L sau oricarui tert cu care S.C. Recharge Center S.R.L are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

2.5. In cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru document:

• Acesta renunta la: accesul la serviciu, alte servicii oferite de S.C Recharge Center S.R.L prin intermediul site-ului, primirea newslettere-lor/alertelor si/sau comunicarilor din partea S.C Recharge Center S.R.L de orice natura (electronic, telefonic etc), fara nicio garantie ulterioara din partea S.C Recharge Center S.R.L. • S.C Recharge Center S.R.L va sterge toate datele care fac referire la acesta in baza sa de date, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

2.6. Clientul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

2.7. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 2.5, acesta poate sa contacteze S.C. Recharge Center S.R.L sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la S.C. Recharge Center S.R.L destinate acestui scop.

2.8. Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unui Contract sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de S.C. Recharge Center S.R.L 2.9. In cazul in care Clientul a achitat contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de S.C. Recharge Center S.R.L si isi revoca acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unei Comenzi, S.C Recharge Center S.R.L va anula Comanda acestuia fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cea alta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

2.10. Acest site este adresat doar Clientilor care au cel putin 18 ani, care s-au inregistrat corespunzator si care nu au fost suspendati sau inlaturati de catre S.C Recharge Center S.R.L, indiferent de care ar fi motivul. Posibilitatea de a comanda online este disponibila doar persoanelor cu domiciliul in Romania. Devenind Client denotati faptul ca aveti varsta legala.

3.Continut:

3.1 . Tot continutul, incluzand dar nelimitandu-se la imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site sunt proprietatea intelectuala a S.C Recharge Center S.R.L sau a unor terti, caz in care continutul poate fi urmat de titlul de proprietate original si/sau de orice alta nota ceruta de proprietarul de drept al respectivului continut, pentru care S.C Recharge Center S.R.L detine licenta de utilizare si/sau publicare.

3.2. Utilizatorului sau Clientului nu ii este permisa copierea, transferul, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de S.C Recharge Center S.R.L, includerea oricarui continut in afara site-ului www.uleiuriesentialeorganice.ro, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al S.C Recharge Center S.R.L asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al S.C Recharge Center S.R.L.

3.3. Orice continut la care Clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta documentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre S.C Recharge Center S.R.L si acesta si fara nici o garantie implicit sau expres formulata din partea S.C Recharge Center S.R.L cu referire la acel continut.

3.4. Clientul/UtiIizatorul poate copia, transfera si/sau utiliza continutul numai in scopuri personale sau non-comerciale, doar in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale documentului.

3.5. In cazul in care S.C Recharge Center S.R.L confera Clientului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, doar pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau al perioadei definite in acord, conform conditiilor definite in acord, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea S.C Recharge Center S.R.L pentru respectivul Client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de e urma acestui continut, in timpul sau upa expirarea acordului acordului de utilizare.

3.6. Nici un continut transmis catre Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea S.C Recharge Center S.R.L si/sau al angajatului S.C Recharge Center S.R.L care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

3.7. Orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista, este interzisa.

4. Contact:

4.1. S.C Recharge Center S.R.L publica pe site datele complete si corecte de identificare si de contactare a sa de catre Client.

4.2. Clientul poate contacta S.C Recharge Center S.R.L prin utilizarea formularului de contact sau la numarul de telefon prezent pe site.

4.3. Accesarea site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate S.C Recharge Center S.R.L se realizeaza in mod electronic, telefonic sau prin orice alt mod de comunicare disponibil Clientului si lui S.C Recharge Center S.R.L, considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea S.C Recharge Center S.R.L in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

4.4. S.C Recharge Center S.R.L isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic etc).

5. Newslettere si alerte:

5.1. In momentul care Clientul isi creeaza un cont pe site, prin acceptarea termenilor si conditiilor este de acord implicit sa primeasca newslettere si/sau alerte din partea S.C Recharge Center S.R.L.

5.2. Datele preluate de la Client in scopul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor pot si vor fi folosite de catre S.C Recharge Center S.R.L in limitele Politicii de confidentialitate.

5.3. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor de catre Client se poate face in orice moment:

• Folosind legatura special destinata din cadrul oricaror newslettere si/sau alerte primite.

• Prin modificarea acceptului sau de a primi newslettere si/sau alerte si folosind pagini din zonele restrictionate, prin folosirea contului.

• Prin contactarea S.C Recharge Center S.R.L, conform cu informatiile de contactare si fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

• Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru document.

• S.C Recharge Center S.R.L isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora le va trimite newslettere si/sau alerte, cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi newslettere si/sau alerte, fara nici un angajament ulterior din partea S.C Recharge Center S.R.L, sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.

• S.C Recharge Center S.R.L nu va include in newslettere si/sau alerte transmise Clientului, nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al S.C Recharge Center S.R.L la momentul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor.

6. Politica de confidentialitate:

6.1. S.C Recharge Center S.R.L colecteaza date cu caracter personal si date cu caracter special, pe paginile site-urilor sale, numai cu acordul voluntar al Clientului, in urmatoarele scopuri:

•Validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;

• Rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;

•Pentru a asigura accesul acestuia la servicii oferite de site;

•Trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, in format exclusiv electronic;

•Contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;

•Contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;

• Scopuri statistice.

6.2 Conform Regulamentul European GDPR din 25 mai 2018 privind prelucrarea datelor cu caracter persoanl și libera circulația a acestora, S.C. Recharge Center S.R.L. este obligată de a procesa și administra în condiții de siguranță și de a limita utilizarea acestora decât în scopul în care sunt furnizate.

Ce date se colectează?

Comandă

• Nume și Prenume

• Denumirea firmei ( dacă este cazul)

• Adresă

• Număr de telefon

• Email Formulare de Marketing sau Newsletter

• Nume Prenume

• Email Scopul Colectării

• Informarea clienților cu privire la statusul comenzii, validarea acesteea, expedierea și facturarea

. • Rezolvarea, anularea sau cererea de informații cu privire la comandă sau produse

• Trimiterea de newslettere periodice cu referire la produsele Recharge Center, doar prin intermediul poștei electronice ( email)

• Vizualizarea în cadrul contului de client a statusului și a comenzilor efectuate Acordul cu privire la procesarea datelor cu caracter personal

• Acordul oferit pentru a putea procesa aceste date este dat de către orice client în finalizarea comenzii, acest lucru realizându-se clar, explicit, prin bifarea “Am citit și accept termenii și condițiile”. Dacă nu se dorește prelucrerea datelor, comanda nu va fi finalizată iar S.C. Recharge Center S.R.L. nu va reține nici o informație completată în secțiunea de comandă.

Protecția datelor cu caracter personal

• Site-ul web www.uleiuriesentialeorganice.ro utilizează plata cu Cardul care se realizează securizat prin intermediul platformei de plăți EuPlatesc.ro. Pe langa aceste date, pe care le completati atunci cand va faceti cont sau cand faceti o comanda fara cont, mai procesam informatii care ne ajuta sa imbunatatim continutul site-ului nostru, sa il optimizam pentru dumneavoastra, sa va oferim informatii care va intereseaza si sa desfasuram activitati de promovare a produselor pe care le oferim:

• Date referitoare la istoricul cautarilor dumneavoastra, respectiv: articole citite, produse vizualizate, pagini din site care au fost accesate, etc.

• Cu ajutorul unor coduri de tracking instalate pe platforma noastra de la diversi furnizori de servicii de analize si statistici sunt colectate date precum adresa de IP, durata de utilizare a paginii, paginile vizitate.

Drepturile utilizatorilor:

- dreptul la informare (operatorul este obligat să încunoştinţeze persoana vizată cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal);
- dreptul de acces la date (inclusiv procedura exactă de urmat, adresa de e-mail folosită);
- dreptul de intervenție asupra datelor (inclusiv procedura sau posibilitatea de remediere prevăzută în site); orice persoană vizată are dreptul de a obţine de la operator, în mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ştergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii, în special a datelor incomplete sau inexacte;
- dreptul de opoziţie (persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment ca datele care o vizează să facă obiectul unei prelucrări);
- dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate în baza unei prelucrări automate;
- dreptul de retragere a consimțământului;
- dreptul de a se adresa justiţiei;
- dreptul la portabilitatea datelor
- dreptul de a depune o plângere la autoritatea națională de protecție a datelor personale.

6.3. S.C Recharge Center S.R.L poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browser-ul Internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre S.C Recharge Center S.R.L pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor sau Utilizatorilor sai sau cu scop statistic; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale documentului, in eventualitatea cazului in care rezultatul actiunilor Clientului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura catre S.C Recharge Center S.R.L si/sau catre eventualii terti cu care S.C Recharge Center S.R.L are contracte de parteneriat in acel moment.

6.4. Clientul are dreptul de a se opune colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul dat pentru document si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

6.5 Clientul se va adresa S.C Recharge Center S.R.L, persoanei responsabile cu Protectia Datelor cu caracter personal. Tel.:+0735398077 E-Mail: office@rechargecenter.ro

6.6. Folosindu-se de formularele disponibile pe site, clientul are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat initial pentru a reflecta orice modificare survenita, in cazul in care aceasta exista.

6.7. Politica de confidentialitate S.C Recharge Center S.R.L se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Client, exclusiv pe site. S.C Recharge Center S.R.L nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara site-ului.

6.8. S.C Recharge Center S.R.L se obliga ca datele colectate ale Clientului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.

6.9. Exceptie face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.

6.10. S.C Recharge Center S.R.L garanteaza ca datele personale ale unui utilizator, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.

6.11. S.C Recharge Center S.R.L nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea server-ului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date.

6.12. Pentru informatii privind prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, va rugam sa consultati Politica de Confidentialitate (GDPR).

6.13. Pentru informatii privind folosirea cookie-urilor, va rugam sa consultati Politica de Cookies.

7. Politica de vanzare online:

7.1. Accesul la serviciu este permis oricarui Client care poseda sau isi creeaza un cont.

7.2. Pentru a se permite accesul la serviciu, Clientul va trebui sa accepte prevederile prezentului document.

7.3. S.C Recharge Center S.R.L poate limita accesul Clientului la serviciu, in functie de comportamentul sau anterior.

7.4. Este interzisa partajarea unui cont intre mai multi Clienti.

7.5. In situatia in care se descopera accese de acest gen, S.C Recharge Center S.R.L isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul Clientului la continut sau serviciu.

8. Produse:

8.1. Produsele Recharge Center pot fi achizitionate prin intermediul site-ului www.uleiuriesentialeorganice.ro sau prin magazinele partenere.

8.2. S.C Recharge Center S.R.L poate publica pe site informatii despre produse si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care S.C Recharge Center S.R.L are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.

8.3. S.C Recharge Center S.R.L poate limita capacitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor Clienti.

8.4. Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.

8.5. Tarifele afisate pe site taiate de o linie semnifica pretul initial pentru vanzare, inainte de a i se aplica discount-ul.

8.6. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON.

8.7. Conform Legii nr.571/2003 Cod fiscal, factura transmisă catre cumpărător este în format electronic, iar acceptarea termenelor și condițiilor duce implicit la aceptarea transmiterii facturii în format electronic. La orice cerere venită la office@rechargecenter.ro, sau alte canale de comunicare, putem include factura in colet.

8.8. Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor disponibile pe site (texte/imagini statice/dinamice/prezentari multimedia etc) reprezinta proprietatea S.C Recharge Center S.R.L.

8.9. Produsele prezentate pe pagina web uleiuriesentialeorganice.ro sunt reale și reflectă aspectul produsului în realitate. Pot exista diferențe mici de culoare, aspect sau ambalaj.

9. Valabilitatea ofertei:

9.1. S.C Recharge Center S.R.L isi rezerva dreptul de a modifica tarifele practicate pentru produsele disponibile pe site fara notificarea in prealabil a Clientului.

9.2. Pretul de achizitie al produselor este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil.

9.3. Pretul de achizitie al produselor promotionale este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil si/sau al perioadei promotionale, in cazul in care aceasta este definita.

9.4. Pretul de achizitie al produselor dintr-o comanda emisa nu se poate modifica la un moment ulterior emiterii acesteia decat cu acordul partilor.

9.5. Pretul de achizitie al produselor dintr-un contract onorat nu se poate modifica.

9.6. Clientul poate renunta la produsele achizitionate prin comanda, numai in perioada de timp cuprinsa intre emiterea comenzii si transformarea acesteia in contract.

10. Comanda online:

10.1. Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat exclusiv pe site.

10.2. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.

10.3. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca S.C Recharge Center S.R.L poate sa il contacteze, in urmatoarele scopuri/situatii, prin orice mijloc disponibil/agreat de S.C Recharge Center S.R.L, in functie de scop/situatie: • Pentru validarea obligatorie a disponibilitatii produselor si a cantitatilor achizitionate de Client in termen de maxim 48 de ore de la plasarea comenzii.

• Pentru validarea de catre Client a contravalorii comenzii efectuate.

• Pentru stabilirea de comun acord a detaliilor de livrare a produselor.

10.4. Etapele pentru finalizarea unei comenzi sunt:

• Clientul alege produsele si le adauga in cosul de cumparaturi;

• Atunci cand Clientul se decide sa plaseze comanda, selecteaza optiunea comanda;

• Inainte de confirmarea comenzii, Clientul va bifa campul "Am citit si sunt de acord cu Termeni si conditii."

• Clientul va fi contactat in termen de 48 de ore pentru confirmarea comenzii si a adresei de livrare.

10.5. Din momentul in care Clientul valideaza contravaloarea comenzii efectuate sau atunci cand S.C Recharge Center S.R.L informeaza Clientul cu privire la comanda sa validata, comanda acestuia devine Contract la Distanta. In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate contractele in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client inainte de momentul modificarii.

10.7. Plata se poate face prin transfer bancar/plata cu cardul.

11 . Comanda telefonica:

11.1. Clientul poate efectua comenzi telefonice la numarul (+40) 729 496 084 de luni pana vineri intre orele 09.00-19.00 12. Contract si finalizare:

12.1. Clientul poate vizualiza istoricul de cumparari, inclusiv facturile emise de S.C Recharge Center S.R.L in contul sau din magazinul nostru online sau accesand link-ul din e-mail-ul de confirmare a expedierii coletului. In cazul comenzilor telefonice, vom include in coletul expediat catre Client toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor de catre Client.

12.2. S.C Recharge Center S.R.L va facilita informarea Clientului asupra stadiului de finalizare in care se afla comanda sau contractul.

12.3. Contractul la care se adauga documentele care atesta livrarea catre Client a produselor contractate de acesta, de partea S.C Recharge Center S.R.L, devine Contract onorat.

13. Transport:

13.1 Livrarile se vor efectua in medie in 1-5 zile de la confirmarea comenzii, fara a depasi termenul de 30 de zile. In cazul in care produsul nu poate fi livrat, S.C Recharge Center S.R.L se obliga sa informeze Clientul despre aceasta indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a varsat ca Plata vor fi rambursate de catre S.C Recharge Center S.R.L in termen de maximum 30 de zile.

Livrarea produselor comandate din magazinul nostru online www.uleiuriesentialeorganice.ro se realizeaza cu serviciile de curierat ALT EXPRESS pe intreg teritoriul Romaniei.

Comenzile mai mari de 149.00 lei beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT.

Comenzile mai mici de 149.00 lei vor avea o taxa de livrare fixa in valoare de 20.00 lei.

Termenul obisnuit de livrare este de 24 ore, pentru comenzile plasate pana in ora 14.00, de luni pana joi iar comenzile plasate dupa ora 14.00 vor ajunge la dumneavoastra in 48 de ore.

Comenzile plasate vineri dupa ora 14:00 vor ajunge la dumneavoastra marti.

Comenzile plasate in timpul sarbatorilor legale vor ajunge a doua zi dupa reluarea activitatii curierilor.

In cazul exceptional in care produsul comandat nu mai este in stoc, vom reveni la dumneavoastra pentru a agrea termenul de livrare.

14. Drepturile de Autor

14.1 Conținul paginei web uleiuriesentialeorganice.ro este reprezentat de text, imagini, poze, design, layout, scripturi, baze de date. Toate acestea sunt sub proprietatea S.C. Recharge Center S.R.L iar folosirea fără drept intră sub protecția Legii Dreptului de Autor și altor legi care privesc dreptul de proprietate intelectuală și se pedepsește conform acestor legi.

15.Retur 15.1 Orice client Recharge Center are posibilitatea de a returna produsele, fără nici un motiv, în termen de 14 zile CALENDARISTICE de la achiziționare.

Condițiile de retur

• Cumparatorul are dreptul sa se retraga din contract in termen de 14 zile CALENDARISTICE, fara a preciza motivele. Pentru a exercita dreptul de retragere Cumparatorul este obligat sa notifice rechargecenter.ro printr-o notificare scrisa pe email (office@rechargecenter.ro).

• In cazul in care produsele cosmetice nu sunt primite in aceeasi stare in care au fost livrate, rechargecenter.ro nu va realiza returul sumei aferente produselor. Prin deschiderea ambalajelor individuale în care au fost livrate produsele comandate înseamnă că produsele au fost desigilate pentru ca sunt cele comandate şi corespund cerinţelor dvs, aceste produse nemaiputând fi returnate catre rechargecenter.ro si nemaiputand face obiectul dreptului de retragere de catre Cumparator.

• Coletul trebuie să fie returnat prin curier national ( nu se accepta returul cu Posta Romana)

• Transportul returului este suportat de client

• Returul se realizează la adresa Str. Fabrica de Caramida, nr. 1A, vila 68, sect.1, Bucuresti pentru Recharge Center SRL

• În cazul în care produsul primit de dumneavoastră nu este cel comandat, daca unul dintre produse a ajuns neconform (scurs, sticla s-a spart in timpul transportului etc.) se solicită anunțarea acestui fapt în termen de 48 h de la primirea comenzii. Produsul nu se va înlocui dacă sesizarea se va face după acest termen. Sesizarea se va realiza pe adresa de email office@rechargecenter.ro însoțită de poza produsului neconform iar problema va fi soluționată în cel mai scurt timp posibil.

Model formular de retur:

https://www.trusted.ro/wp-content/uploads/2014/10/model-retragere-trusted.pdf

https://www.trusted.ro/wp-content/uploads/2014/10/model-retragere-trusted.docx

Formularul de retur de mai sus este doar un model și nu este obligatoriu.

15.2 Diminuarea valorii bunurilor returnate

• Intelegem ca in mediul online Cumparatorul nu are posibilitatea de a verifica bunurile inaintea cumpararii produsului, de aceea dorim sa aducem la cunostiinta faptul ca, pentru a stabili natura, caracteristicile și modul de funcționare a Bunurilor, Cumparatorul trebuie să le manipuleze produsul în același mod în care i s-ar permite să o facă într-un magazin fizic. De exemplu: Cumparatorul trebuie sa NU foloseasca uleiurile esentiale, apele florale sau sarurile de baie un anumit timp si ulterior sa doreasca sa faca retur

. • In cazul in care Cumparatorul isi exercita dreptul de retragere dupa ce a utilizat Bunurile (produsele sunt desigilate/ folosite/ manipulate gresit), Cumparatorul este responsabil pentru eventuala diminuare a valorii Bunurilor. Pentru a fi mai expliciti, din pretul total al Bunului returnat, Vanzatorul va retine o suma de bani ce reprezinta diminuarea valorii Bunului in proportie de 40%-60% din valoarea initiala a Bunului, dupa caz. Contravaloarea taxei de diminuare va fi comunicata catre Cumparator la receptionarea Bunurilor returnate. Aceasta contravaloare va fi returnata de catre Vanzator in contul bancar furnizat de Cumparator in 7 zile de la data in care s-a luat la cunostinta acest fapt.

16. Frauda:

16.1. S.C Recharge Center S.R.L nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS etc) informatii referitoare la date confidentiale sau parole personale.

16.2. Clientul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.

16.3. S.C Recharge Center S.R.L declina orice responsabilitate, in situatia in care un Client ar fi/este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele S.C Recharge Center S.R.L.

16.4. Clientul va informa S.C Recharge Center S.R.L asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

16.5. S.C Recharge Center S.R.L nu promoveaza spam-ul. Orice Client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru stergerea acesteia.

16.6. Comunicarile realizate de catre S.C Recharge Center S.R.L prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.

16.7. Urmatoarele scopuri atinse sau nu, vor fi considerate tentativa de fraudare a site-ului/continutul si/sau S.C Recharge Center S.R.L si se va pune in miscare cercetarea penala impotriva persoanelor care au incercat si au atins aceste scopuri:

• De a accesa datele de orice tip ale altui Client prin folosirea unui cont sau prin orice altametoda.

• De a altera sau modifica continutul site-ului, a Continutului expediat prin orice metoda de catre S.C Recharge Center S.R.L catre Client sau a serverelor pe care ruleaza site-ul.

• De a accesa sau a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre S.C Recharge Center S.R.L catre Client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.

17. Limitare de responsabilitate:

17.1. S.C Recharge Center S.R.L nu poate fi tinuta responsabila pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu etc) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei de tip continut prezentata sau nu pe site sau pentru orice tip de erori sau omisiuni in prezentarea continutului care pot conduce la orice fel pierderi.

17.2. In cazul in care un Client considera ca un Continut expediat prin orice mijloc de catre S.C Recharge Center S.R.L, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii S.C Recharge Center S.R.L astfel incat S.C Recharge Center S.R.L sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.

17.3. S.C Recharge Center S.R.L nu garanteaza Clientului acces pe site sau la serviciu si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, de a exploata orice continut in orice alta maniera sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al S.C Recharge Center S.R.L.

17.4. S.C Recharge Center S.R.L nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.

17.5. S.C Recharge Center S.R.L este exonerata de orice vina in cazul utilizarii site-urilor si/sau al continutului transmis catre Client prin orice mijloc (electronic, telefonic etc), prin intermediul site-urilor, e-mail-ului sau al unui angajat al S.C Recharge Center S.R.L, atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura de partea Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut

17.6. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie/legatura/tranzactie /colaborare/etc care pot aparea intre client si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul site-ului.

18. Forta majora si cazul fortuit:

18.1. Exceptand cazurile care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat conform art.7.4.8., care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

18.2. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

18.3. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.

18.4. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

18.5. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului, dar in limitele art. 10.3.

19. Litigii:

19.1. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea etc site-urilor si/sau al oricarui continut trimis de catre S.C Recharge Center S.R.L Membrului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic etc), acesta se declara de acord cel putin cu prezentele "Termeni si conditii".

19.2. Orice disputa cu referire la prezentele Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre Membru/Client si S.C Recharge Center S.R.L se va rezolva pe cale amiabila.

19.3. S.C Recharge Center S.R.L nu raspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.

19.4. Orice disputa de orice fel (exclusiv art. 11.2) care ar putea sa apara intre Membru si S.C Recharge Center S.R.L sau partenerii sai se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in Instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

19.5. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

19.6. Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

19.7. SOL (solutionarea online a litigiilor) - https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=RO

19.8.Dacă aveți probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutați, puteți lua legătura pentru o conciliere internă gratuită cu Ileana Jiru office@rechargecenter.ro

20. Dispozitii finale:

20.1. S.C Recharge Center S.R.L isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul si/sau orice continut fara notificare prealabila a Clientului.

20.2. S.C Recharge Center S.R.L nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari etc, care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

20.3. S.C Recharge Center S.R.L isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

21. Feedback:

21.1 In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu www.uleiuriesentialeorganice.ro, va rugam sa ne contactati la numerelei de telefon (+40) 729 496 084 de luni pana vineri intre orele 9:00-19:00, sau prin e-mail la office@rechargecenter.ro.

21.2 Orice comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii despre sau referitoare la site-ul www.uleiuriesentialeorganice.ro functionalitatea sau imbunatatirea acestuia vor ramane proprietatea S.C Recharge Center S.R.L. Astfel, vom detine exclusiv drepturile asupra punerii lor in practica fara a ne obliga sa ne compensam fata de dumneavoastra.

22.Documente și certificate

22.1 Produsele dețin certificate ORGANIC USFDA, WHO-GMP, ISO 9001:2015. Aceste certificate sunt puse la dispoziția clientului, persoanelor ce au realizat comanda pentru produsele dorite direct de pe site unde pot fi vizualizate.

23. Prelucrarea de către alte entități a datelor procesate de S.C. Recharge Center S.R.L. 23.1 Compania noastră nu împuternicește și nu oferă spre procesare niciunei alte companii datele furnizate de către clienți.

Contactati-ne: 0738 584 977

E-mail: office@rechargecenter.roro

S.C. Recharge Center S.R.L. Soseaua Colentina, numarul 4, sect. 2, Bucuresti