Cum platesc?

Preturile produselor Recharge Center sunt cele mentionate in magazinul online si sunt exprimate in LEI (RON). Pretul se refera la o singura bucata de produs si include TVA. Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei pentru orice comanda cu valoare mai mare de 149.00 lei.

Pentru fiecare comanda va fi emisa o factura, ce va contine toate mentiunile legale obligatorii.

Plata produselor comandate se poate face astfel:

1. Plata online cu cardul

- Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei (prin platforma securizata Europayment Services - EuPlatesc.ro). Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2). Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

- Pentru metoda de plata ” Online prin card bancar „ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro - daca au cod CVV2/CVC2) se efectueaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

- In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat Lei/RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.

- Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata EuPlatesc.ro. Recharge Center nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau. In cazul platilor electronice, Recharge Center nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de catre dumnevoastra, incluzand dar fara a se limita la: comisioane de orice fel, diferente provenind din conversie valutara (daca este cazul) etc.

2. Plata ramburs.

Contactati-ne: (+40) 729 496 084

Email: office@rechargecenter.ro

S.C. Recharge Center S.R.L.

Soseaua Colentina, numarul 4, sect. 2, Bucuresti.