Uleiurile esentiale ale blend-ului GOOD VIBE sunt obtinute din diferite parti ale plantelor, cum ar fi flori, frunze, tulpini, radacini, semințe, coaja, rasina sau coaja de fructe.
Fiecare planta contine doar un procent mic din uleiul esential, deci se colecteaza cateva kilograme din planta pentru a extrage cativa mililitri de ulei. Prin urmare, aceste uleiuri sunt foarte concentrate si sunt de obicei dozate in picaturi sau amestecate cu un ulei de baza pentru masaj.
Acestea contin sute de ingrediente terapeutice si sunt utilizate in aromaterapie.
GOOD VIBE este un blend de uleiuri esentiale atent selectate pentru a va incanta simturile si a fi animati de sentimentul de fericire.
GOOD VIBE 10 ml, contine uleiurile esentiale (INCI):
Note de varf: Lamaie, Piersici si Bergamota
Note de mijloc: Iasomie, Trandafir si Ylang Ylang
Note de baza: Lemn de Santal, Vanilie și Mosc

PRECAUTII:
A nu se folosi la copii sub varsta de 7 ani; A nu se folosi de catre femei insarcinate, sau care alapteaza; A nu se folosi inainte de expunerea la soare; A se evita contactul cu ochii; A nu se lasa la indemana copiilor; A nu se utiliza intern; A nu se utiliza de către persoanele alergice la grâu. A nu se utiliza de către persoanele Celiace; Pentru identificarea unor eventuale alergii, se recomanda pentru prima data aplicarea pe pielea din zona cotului; In cazul in care apar iritatii, se recomanda incetarea aplicarii pe piele.

OBSERVAȚII:
A se pastra sub 25℃, in locuri intunecate si racoroase, ferit de umezeala si lumina. A se agita inainte de folosire.
Acest produs nu este un medicament. Daca aveti sau suspectati ca aveti probleme de sanatate adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra

GV1

No customer reviews for the moment.

Write your review

GOOD VIBES - Blend Uleiuri Esentiale10ml

GOOD VIBE este un blend de uleiuri esentiale atent selectate pentru a va incanta simturile si a fi animati de sentimentul de fericire.
Aroma dulce a acestui blend te invita la momente de relaxare si bucurie pura resimtite de trup si suflet.
GOOD VIBE 10 ml, contine uleiurile esentiale Iasomie, Trandafir, Ylang Ylang, Lamaie, Piersica, Bergamota, Lemn de Santal, Vanilie si Mosc.

Write your review

5 alte produse in aceeasi categorie: