• La reducere!
  • -15%

Sinergie Magica NO STRESS este un blend balsamic de 3 uleiuri esentiale organice de calitate superioara, diluat cu uleiul de baza vegetal organic de Germeni de Grau.

Aceasta sinergie a fost creata pentru a atenua stresul, o caracteristica a stilului de viata actual aproape imposibil de evitat, dar care poate fi diminuat cu ajutorul acestui blend minunat.

Denumire ingrediente Uleiuri Esentiale (INCI): Lavanda (Lavandula Angustifolia), Anason (Illicum Verum), Tamaie (Boswellia Serrata).

Denumire ingredient Ulei Vegetal: Ulei Vegetal de Germeni de Grau (Triticum Vulgare).

Sinergie Magica GOOD ENERGY este un blend balsamic de 3 uleiuri esentiale organice de calitate superioara, diluat cu uleiul de baza vegetal organic de Germeni de Grau.

Aceasta sinergie este un protector energetic, menit sa energizeze sufletul cu o vibratie benefica pentru orice situatie tensionata.

Denumire ingrediente Uleiuri Esentiale (INCI): Grapefruit Roz(Citrus Paradise), Palmarosa (Cymbopogon Martinii), Smirna (Commiphora Myrrha).

Denumire ingredient Ulei Vegetal : Ulei Vegetal de Germeni de Grau (Triticum Vulgare).

Aplicare: Direct pe piele, la nivelul incheieturilor mainilor, pe talpile picioarelor, unde se absoarbe foarte repede, datorita porilor mari de la acest nivel, sau local unde este nevoie. Se recomanda a fi folosit in apa de baie, 4-5 picaturi pentru a crea o stare de relaxare intensa a sufletului.

Dilutie 3%.

Proprietati & Indicatii:

Este un protector energetic, combate starile de depresie, anxietate, nervozitate, furie si fricile. Are proprietatea terapeutica de detoxificant, antiinflamator si alunga starile de agitatie sufleteasca. Acest blend este in general folosit ca adjuvant natural pentru tratarea depresiei, a migrenelor, stari de panica, dureri de cap, insomnia si calmeaza sistemul nervos.

Atenueaza durerile pentru cei suferinzi de artrita, reumatism si alte dureri musculare. Datorita continutului de butoxid si izododecan (NO STRESS) poate fi folosit direct pe scalp pentru a preveni matreata din par.

Datorita uleiului vegetal de Germeni de Grau și a cantitatii de vitamina E, restabileste echilibrul hormonal si intareste sistemul imunitar, sporind rezistenta organismului in fata bolilor.

Excelent pentru sedintele de meditatie si sedintele de masaj, induce starea de bine și calmarea spiritului.

Recomandat ca adjuvant natural impotriva tantarilor si insectelor care inteapa, cu un miros placut si ingrediente organice.

Precautii: A nu se folosi la copii sub varsta de 7 ani; A nu se folosi de catre femei insarcinate, sau care alapteaza; A nu se folosi inainte de expunerea la soare; A se evita contactul cu ochii; A nu se lasa la indemana copiilor; A nu se utiliza intern; A nu se utiliza de catre persoanele alergice la grau.; A nu se utiliza de catre persoanele Celiace; .Pentru identificarea unor eventuale alergii, se recomanda pentru prima data aplicarea pe pielea din zona cotului; In cazul In care apar iritatii, se recomanda incetarea aplicarii pe piele.

OBSERVATII:
A se pastra sub 25℃, in locuri intunecate si racoroase, ferit de umezeala si lumina. A se agita inainte de folosire.

Acest produs nu este un medicament. Daca aveti sau suspectati ca aveti probleme de sanatate adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

KIT16
35 Produse

No customer reviews for the moment.

Write your review

Uleiuri Esentiale - NO STRESS & GOOD ENERGY Set 2x30ml

Kit-ul NO STRESS & GOOD ENERGY este compus din Sinergie Magica NO STRESS & Sinergie Magica GOOD ENERGY, acest kit are proprietatea terapeutica de detoxificant, antiinflamator si alunga starile de agitatie sufleteasca, este in general folosit ca adjuvant natural pentru tratarea depresiei si pentru a va imbunatati starea de spirit.

Kit-ul NO STRESS & GOOD ENERGY, 2 sinergii de uleiuri esentiale organice au fost create din dragoste pentru oameni, fara compromisuri facute in cadrul procesului care sa altereze calitatea produsului.


Cantitate: 60ml

Calitate Certificata
Kit-ul NO STRESS & GOOD ENERGY contine uleiuri esentiale organice, de calitate superioara, avand certificate ORGANIC USFDA, WHO-GMP, ISO 9001:2015.


Logo Logo Logo Logo

Write your review

16 alte produse in aceeasi categorie: