• La reducere!
  • -15%

Sinergie Magica LOVE este un blend balsamic de 3 uleiuri esentiale organice de calitate superioara, diluat cu uleiul de baza vegetal organic de Germeni de Grau.

Aceasta sinergie este benefica pentru a aprofunda iubirea de sine, persoanele care sunt greu de iubit sunt cele care au cea mai mare nevoie sa fie iubite.

Denumire ingrediente Uleiuri Esentiale (INCI): Neroli (Citrus Aurantium Amara), Patchouli (Pogostemon Cablin), Angelica ( Angelica Archangelica).

Denumire ingredient Ulei Vegetal : Ulei Vegetal de Germeni de Grau (Triticum Vulgare).

Sinergie Magica 11.11 este un blend balsamic de 3 uleiuri esentiale organice de calitate superioara, diluat cu uleiul de baza vegetal organic de Germeni de Grau.

Sinergie Magica 11.11 a fost conceputa pentru a va pune o dorinta de fiecare data cand folositi aceasta sinergie! Pune in dorinta ta energie pozitiva , ganduri senine si multa dragoste.

Acest numar este un mesaj direct de la Ingeri, o afirmare a energiei pozitive din viata noastra si ne arata ca ne aflam pe drumul deciziilor corecte, avand valoare magica si spirituala.

Numarul magic 11.11 este un portal spre sufletul si dorintele noastre, unde va puteti conecta cu divinitatea si energiile Universului!

Denumire ingrediente Uleiuri Esentiale (INCI): Tamaie (Boswelia Serrata), Smirna (Commiphora Myrrha), Salvie (Salvia Officinalis).

Denumire ingredient Ulei Vegetal : Ulei Vegetal de Germeni de Grau (Triticum Vulgare).

Aplicare: Direct pe piele, la nivelul incheieturilor mainilor, pe talpile picioarelor, unde se absoarbe foarte repede, datorita porilor mari de la acest nivel, sau local unde este nevoie. Se recomanda a fi folosit in apa de baie, 4-5 picaturi pentru a crea o stare de relaxare intensa a sufletului.

Dilutie 3%.

Proprietati & Indicatii:

Aceste sinergii sunt magie intr-o sticluta, fiind recomandate pentru indepartarea grijilor si a durerilor sufletesti, promoveaza starea de bine a constiintei spirituale si va apropie de divinitate.

Are proprietatea terapeutica de afrodiziac, stimuleaza circulatia sanguina.

Acest kit de uleiuri esentiale organice este cunoscut pentru detoxifierea organismului de toxine si are constituenti antidepresivi ceea ce il face ideal pentru ameliorarea stresului si a anxietatii. Ofera protectie energetica, stimuleaza optimismul si iubirea de sine.

Are proprietatea terapeutica de antiinflamator, detoxifiant si echilibrant emotional.

Datorita uleiului vegetal de Germeni de Grau și a cantitătii de vitamina E, restabileste echilibrul hormonal.

Excelent pentru sedintele de meditatie si sedintele de masaj, induce starea de bine si calmarea spiritului.

Recomandat ca adjuvant natural impotriva tantarilor si insectelor care inteapa, cu un miros placut si ingrediente organice.

Precautii: A nu se folosi la copii sub varsta de 7 ani; A nu se folosi de catre femei insarcinate, sau care alapteaza; A nu se folosi inainte de expunerea la soare; A se evita contactul cu ochii; A nu se lasa la indemana copiilor; A nu se utiliza intern; A nu se utiliza de catre persoanele alergice la grau.; A nu se utiliza de catre persoanele Celiace; Pentru identificarea unor eventuale alergii, se recomanda pentru prima data aplicarea pe pielea din zona cotului; In cazul in care apar iritatii, se recomanda incetarea aplicarii pe piele.

OBSERVATII:
A se pastra sub 25℃, in locuri intunecate si racoroase, ferit de umezeala și lumina. A se agita inainte de folosire.
Acest produs nu este un medicament. Daca aveti sau suspectati ca aveti probleme de sanatate adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra

KIT14
27 Produse

No customer reviews for the moment.

Write your review

Uleiuri Esentiale - LOVE & 11.11 Set 2x30ml

Kit-ul LOVE & 11.11 este compus din Sinergie Magica LOVE & Sinergie Magica 11.11, un kit menit sa ofere protectie energetica, stimuleaza optimismul, iubirea de sine si sa va apropie de divinitate.

Kit-ul LOVE & 11.11, 2 sinergii de uleiuri esentiale organice au fost create din dragoste pentru oameni, fara compromisuri facute in cadrul procesului care sa altereze calitatea produsului.


Cantitate: 60ml

Calitate Certificata
Kit-ul LOVE & 11.11 contine uleiuri esentiale organice, de calitate superioara, avand certificate ORGANIC USFDA, WHO-GMP, ISO 9001:2015.


Logo Logo Logo Logo

Write your review

16 alte produse in aceeasi categorie: