• La reducere!
  • -15%

Sinergie Magica IMMUNITY este un blend balsamic de 3 uleiuri esentiale organice de calitate superioara, diluat cu uleiul de baza vegetal organic de Germeni de Grau, aceasta sinergie stimuleaza intarirea sistemului imunitar si protejeaza organismul impotriva factorilor externi de risc pentru contaminare.

Denumire ingrediente Uleiuri Esentiale (INCI): Palmarosa (Cymbopogon Martinii), Lamaie (Citrus Limonum), Arbore de Ceai (Melaleuca Alternifolia).

Denumire ingredient Ulei Vegetal : Ulei Vegetal de Germeni de Grau (Triticum Vulgare).

Sinergie Magica DETOX este un blend balsamic de 3 uleiuri esentiale organice de calitate superioara, diluat cu uleiul de baza vegetal organic de Germeni de Grau, ce promoveaza sprijinul si incurajarea emotionala, necesare in procesele de detoxifiere fizica sau mentala.

Denumire ingrediente Uleiuri Esentiale (INCI): Menta (Mentha Arvensis), Fenicul Dulce (Foeniculum Vulgare Dulcis), Ghimbir (Zingiber Officinalis).

Denumire ingredient Ulei Vegetal : Ulei Vegetal de Germeni de Grau (Triticum Vulgare).

Aplicare: Direct pe piele, la nivelul incheieturilor mainilor, pe talpile picioarelor, unde se absoarbe foarte repede, datorita porilor mari de la acest nivel, sau local unde este nevoie. Se recomanda a fi folosit in apa de baie, 4-5 picaturi pentru a crea o stare de relaxare intensa a sufletului.

Dilutie 3%.

Proprietati & Indicatii:

Acest kit serveste ca un remediu natural eficient in ameliorarea tulburarilor digestive si inflamatii. Prezinta multe proprietati terapeutice cum ar fi decongestionant, astringent, anestezic, expectorant, stimulent si un puternic detoxifiant.

Stimuleaza productia de celule albe din sange, care ajuta la combaterea infectiilor. Acest kit contine multe vitamine vitale care stimuleaza sistemul imunitar si imbunatatesc circulatia sangelui in organism.

Are proprietati antivirale, fiind un puternic adjuvant natural care tine corpul la distanta de febra virala, tuse, infectii bacteriene si raceli.

Datorita uleiului vegetal de Germeni de Grau și a cantitătii de vitamina E, restabileste echilibrul hormonal si intareste sistemul imunitar, sporind rezistenta organismului in fata bolilor.

Excelent pentru sedintele de meditatie si sedintele de masaj, induce starea de bine si calmarea spiritului.

Recomandat ca adjuvant natural impotriva tantarilor si insectelor care inteapa, cu un miros placut si ingrediente organice.

Precautii: A nu se folosi la copii sub varsta de 7 ani; A nu se folosi de catre femei insarcinate, sau care alapteaza; A nu se folosi inainte de expunerea la soare; A se evita contactul cu ochii; A nu se lasa la indemana copiilor; A nu se utiliza intern; A nu se utiliza de catre persoanele alergice la grau.; A nu se utiliza de catre persoanele Celiace; Pentru identificarea unor eventuale alergii, se recomanda pentru prima data aplicarea pe pielea din zona cotului; In cazul in care apar iritatii, se recomanda incetarea aplicarii pe piele.

OBSERVATII:
A se pastra sub 25℃, in locuri intunecate si racoroase, ferit de umezeala si lumina. A se agita inainte de folosire.
Acest produs nu este un medicament. Daca aveti sau suspectati ca aveti probleme de sanatate adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.

KIT13
36 Produse

No customer reviews for the moment.

Write your review

Uleiuri Esentiale - IMMUNITY & DETOX Set 2x30ml

Kit-ul IMMUNITY & DETOX este compus din Sinergie Magica IMMUNITY & Sinergie Magica DETOX, un kit cu proprietati antivirale care stimuleaza sistemul imunitar si un puternic adjuvant natural care tine corpul la distanta de febra virala, tuse, infectii bacteriene si raceli.

Kit-ul IMMUNITY & DETOX, 2 sinergii de uleiuri esentiale organice au fost create din dragoste pentru oameni, fara compromisuri facute in cadrul procesului care sa altereze calitatea produsului.


Cantitate: 60ml

Calitate Certificata
Kit-ul IMMUNITY & DETOX contine uleiuri esentiale organice, de calitate superioara, avand certificate ORGANIC USFDA, WHO-GMP, ISO 9001:2015.


Logo Logo Logo Logo

Write your review

16 alte produse in aceeasi categorie: